Generelt


Forretningside

Dogman importerer, distribuerer og markedsfører produkter indenfor husdyrssegmentet. Vi udvikler vores sortiment med fokus på kategorien, tilbehør. Med højt serviceniveau og sortimentsbredde, øger vi vore virksomhedskunders konkurrencekraft og lønsomhed. Med relevante og aktuelle produkter udfylder vi konsumentens behov for husdyrets velfærd.


Vores markeder

Dogman er idag etableret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi vender os til husdyrsejere med dyrets bedste i fokus. Vores sortiment findes i detajlhandel. Vi er vel etablerede i samtlige fire lande, såvel hos de frie detajlhandlere som på flere etablerede kæder.   


Vores værdier 

For os hos Dogman er Engagement og Tryghed to af fem vigtige værdier i vores udbud. Sammen med Enkelthed, Kompetence og Omtanke giver disse ord et billede af hvad vi værdsætter i vores relation til dyr, kunde og det enkelte produkt. De skal hver og en, eller i kombination stærke vores udbud.


Partnere og leverandørsmærker

I vores tilbud findes idag, udover egne varemærker, en stor mængde andre produkter. Som en del af vores strategi har vi valgt at samarbejde med et antal nationelle eller internationelle leverandører som med sine varemærker og artikler tilfører ekstra værdi til vores udbud. Leverandørsmærker finder du frem for alt indenfor akvaristik, hund- og kattesortimentet.

Dogman ApS

 
H.C. Ørsteds Vej 50 C
DK-1879 Frederiksberg C
Tel +45 46 48 75 42
Email:info@dogman.dk