Vores varemærker


For os er det vigtigt at tilbyde gode produkter til gode priser. Vi har derfor valgt at tage et stort sortiment frem af egne mærker, hvor vi selv kan være med og styre produkters udseende og funktion. Vi har samlet dem under tre forskellige varemærker. Vores produkter findes i såvel special- som dagligevarebutikker. 


Dogman Professional

Dogman Professional er vores specialhandelssortiment til hund-, kat- og smådyrsartikler. Sortimentet inkluderer det meste du kan have brug for til dit husdyr og findes udelukkende i specialhandel. En bekvem seng, snor og et dækken til gåturen, aktivitetsartikler, snacks, legetøj og meget mere. Alt i en god kvalitet.

Dogman Professional har også en egen farvestærk linje til smådyr, hvor du bl.a. finder hø, mængder af foder og pellets samt vores nylancerede plejeserie med kamme og børster til de små dyr. Til din fugl finder du forskellige smage på stix, sandrør og meget mere. Altid i en god kvalitet. Og kun hos din specialhandler.

Vi har nu en ny, friskere og mere tydeligt emballagedesign til Dogman Professional. Siden starten af 2010 lanceres sortimentet i kostume. Du genkender Dogman Professional på den orange farve. Under det kommende år har vi en overgangsperiode og du vil finde os i både nyt og gammelt kostume.


Dogman

Dogman er, udover virksomhedens navn, også navnet på vores grundsortiment som forbrugeren skal kunne finde i special- såvel som daglivarebutikker. De første produkter i virksomhedens historie som dukkede op i 70´erne, bar navnet Dogman. Til kat og smådyr lanceredes da Catman og Zooman. Disse varemærker finder du idag i din butik men siden starten af 2010 lanceres såvel eksisterende som nye produkter, som nyheder i nyt emballagedesign og under et navn.

Årsagen til at vi skifter design er at gøre dte lidt mere enkelt og tydeligt. Så nu samler vi alle Dogman, Catman og Zooman under et navn: Dogman. Først ude på hylderne var vores smådyrshø. Resten af artiklerne kommer nu løbende. Alle i fint nyt kostume! Så hold øje, næste gang hedder Catman måske Dogman.


Kennel Equip

Kennel Equip er en serie produkter af høj kvalitet til hund og hundeejer, udviklet til et aktivt friluftsliv udendørs. I sortimentet findes blandt andet dæken, liner, halsbånd og seler. Produkterne, som er anpasset til det nordiske klima, er funktionelle, slidstærke, enkel at bruge og bekvemme både for hund og ejer.

 

Jacson

Du finder Jacson-mærket på vores eget sortiment til hest og rytter. Her finder du alt du behøver til dig og din hest. Jacson er kvalitet til god pris og du finder nye flotte kollektioner hver sæsong. Virksomheden Jacson of Scandinavia blev overtaget af AB Dogman 2011 og varemærket Jacson forvaltes og lever videre som et produktmærke. Jacson har eksisteret siden 1867 og tilbyder et vel udvalgt sortiment af produkter til stald, hest og rytter. Sortimentet distribueres idag i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

 

Dogman ApS

 
H.C. Ørsteds Vej 50 C
DK-1879 Frederiksberg C
Tel +45 46 48 75 42
Email:info@dogman.dk